Transformare digitală

Digitalizare, schimbarea culturii organizaționale, noi modele de business

Profită de provocările transformării digitale în interesul tău pentru optimizarea organizației.

Provocarea ta, misiunea noastră!

Digitalizarea aduce noi provocări. Apar noi modele de business și nișe de activitate emergente cu o viteză năucitoare. Companiile consacrate sunt presate de noii competitori.

Organizațiile trebuie să facă tranziția spre lumea digitală. Viteza, agilitatea, creativitatea, colaborarea și posibilitatea de a experimenta reprezintă avatanjele cheie  ale unei culturi de succes în era digitală.

Ești pregătit?

 

Prin consultanță de business, tehnologiile potrivite și servicii de suport susținem transfromarea digitală a companiei!

 

Digitale Transformation

Partenerul tău pentru transformare digitală.
It’s fme you love to work with!

Digitalizarea oferă noi modalități de optimizare a modelelor de business existente și permite, de asemenea, dezvoltarea unor modele de business complet noi. Credem în oportunitățile oferite de transformarea digitală și suntem aici să te ajutăm să-ți optimizezi modelele de business și să-ți păstrezi competitivitatea pe piață.

Folosind cele mai recente tehnologii și metode, vom analiza afacerea ta și vom identifica oportunitățile de dezvoltare. Ne vom asigura că primești consultanța adecvată pentru a implementa schimbările necesare în cultura organizațională a companiei tale.

 

Facem echipă și determinăm zonele din companie pentru care poți utiliza noi tehnologii, astfel încât să susții actualul model de business, în timp ce te bucuri de flexibilitatea de a explora și noi oportunități.

Pe lângă modelul de business, schimbarea culturii organizaționale este cel mai important factor pentru o transformare digitală de succes. Te îndrumăm pe parcursul acestor schimbări și îți arătăm cel mai bun mod de a îți pune ideile în aplicare în cadrul companiei, pe termen lung.

După lansare poți alege serviciile noastre de asistență și suport. Vom fi un aliat de încredere pentru operațiuni globale, mentenanță și suport pentru sisteme și aplicații,

fme Portfolio Digital Transformation
Ihr Partner für Digitale Transformation

Partenerul tău pentru transformare digitală.
It’s fme you love to work with!

Oferim asistență și în subdomenii specifice:

  • Vrei să revoluționezi procesul de planificare sau să îmbunătățești comunicarea internă cu ajutorul unei platforme de colaborare?
  • Ai nevoie de o echipă de management al schimbării pentru un proiect specific?
  • Cauți un consultant care să te ajute să navighezi prin inițiativele de digitalizare?

Specialiștii noștri sunt aici să te ajute. Suntem pregătiți să răspundem provocărilor pe care le întâmpini. Hai să pornim împreună spre un viitor digital!

Testimoniale

Povești de succes, prin ochii clienților noștri
>>În cadrul unui workshop de două zile, consultanții bine pregătiți de la fme AG au prezentat subiectul transformării digitale echipei noastre de management, implicându-ne pe deplin în acest proces. Am apreciat teoria sofisticată de formare oferită, contribuția valoroasă în ceea ce privește tendințele și cele mai bune practici, precum și abordarea creativă și neconvențională a metodelor de atelier aplicate în timpul sesiunilor. Ca rezultat, am plecat din această experiență cu o foaie de parcurs detaliată, completată cu pași concreți pentru a coordona transformarea digitală în diferitele noastre zone de afaceri. Este interesant să vedem potențialul atât al modelului de afaceri vechi, cât și al celui nou pe care intenționăm să-l implementăm.<<
Georg Weber

CEO, MKN Maschinenfabrik Kurt Neubauer GmbH & Co. KG

Blog

Digital Transformation

AI Center of Excellence

In a world where artificial intelligence (AI) is increasingly becoming the centerpiece of business innovation, the question for many CEOs and executives is: How do we navigate this complex field...

Contact

Sunt aici să te ajut

Ai întrebări despre serviciile noastre sau ți-ar plăcea să afli și alte informații?
Sunt aici să te ajut. Nu ezita să mă contactezi.

Ioan Negrea
General Manager fme SRL