Servicii financiare & Banking

... pentru un viitor sigur!

Digitalizarea tot mai accentuată pune furnizorii de servicii financiare într-o situație plină de provocări. Pentru a înfrunta aceste provocări, trebuie să găsești noi modalități de dezvoltare a modelelor tale de afaceri existente sau chiar să inventezi altele complet noi. În contextul actualului mediu macro-economic, capacitatea ta actuală de a inova nu mai este suficientă pentru a aduce transformări rapide și dramatice. Fintech-urile și furnizorii de platforme pot oferi soluții și pot fi parteneri buni în prezent, dar în timp ar putea deveni și competitori. Valorifică avantajele punctelor tale forte de bază, cum ar fi încrederea și fiabilitatea, prin utilizarea soluțiilor digitale și a cunoștințelor despre clienții tăi, astfel încât să poți continua să le servești ca partener financiar preferat în viitor.

Descoperă potențialul de inovație prin transformarea digitală în servicii financiare

Știm că ești inovator și dornic să realizezi transformarea digitală în afacerea ta. Profită de expertiza noastră în digitalizarea serviciilor financiare și a industriei de banking și descoperă potențialul de inovație din cadrul companiei!

Te vom ajuta să navighezi cu succes prin nenumăratele reglementări și standarde de conformitate, având expertiza și experiența necesară de a gestiona proiecte complexe de migrări de date chiar și în industrii puternic reglementate, precum industria bancară.

Consultanță

Servicii Financiare & Banking

Îți oferim o gamă largă de soluții și produse pentru transformare digitală în servicii financiare și banking.

Produse și Tehnologii 

Servicii Financiare & Banking

Îți oferim o gamă largă de soluții și produse pentru transformare digitală în servicii financiare și banking.

Referințe

Povești de succes, prin ochii clienților noștri: 

No results found.

„În calitate de Partener de Consultanță AWS, expertiza fme Group în serviciile AWS a avut un rol major în migrarea lanțului nostru de unelte DevOps de la sistemele interne la AWS Cloud, optimizând aspecte precum securitatea și disponibilitatea și reducând semnificativ costurile operaționale pentru aceste servicii.”

Boris-Michael Steinke

CTO, JITpay GmbH

Noutăți

Servicii Financiare & Banking 

No results found.

Contact

Sunt aici să te ajut

Ai întrebări despre serviciile noastre sau ți-ar plăcea să afli și alte informații?
Sunt aici să te ajut. Nu ezita să mă contactezi.

Ioan Negrea
General Manager fme SRL